Prospectietochten

Kies je VIP-tocht

Dit jaar organiseren we maar liefst 23 prospectietochten, verspreid over een tweetal weken. Omdat het Meetjesland de gastregio is van deze editie, hebben we daar 8 boeiende tochten voorzien. Maar ook de andere Oost-Vlaamse regio’s komen uitvoerig aan bod.
 
De prospectietochten vinden plaats van 7 t.e.m. 18 september 2021. Ontdek hieronder alle prospectietochten die op het programma staan.
 
Bij alle prospectietochten houden we rekening met de coronamaatregelen op dat moment. We kiezen voor kleine groepen zodat tijdens alle (bedrijfs)bezoeken voldoende afstand bewaard kan worden. Ook in de bus en in de restaurants zorgen we ervoor dat alles coronaproof verloopt. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om vele bezoeken buiten te organiseren. 
Klik op een tocht om het programma te ontdekken en om je ticket(s) te bestellen.
 

SCHRIJF JE IN, STAP VOOR STAP

1. Maak een keuze uit één van de 23 prospectietochten.

2. Klik op 'Bestel je ticket voor deze tocht', vul je gegevens in. Betaal online (bancontact of Ideal).

3. Je kan 2 tickets per tocht bestellen.

3. Je ontvangt een mail met je ticket(s) voor de tocht.

4. Je mag je ook inschrijven voor een tweede (en een derde) tocht.

5.  Kan je onmogelijk online betalen? Mail dan naar sector@oost-vlaanderen.be met vermelding van de gewenste tocht en het aantal personen. Opgelet: als bij ontvangst van de mail de gewenste tocht reeds volzet is, krijg je een plaats op de wachtlijst.

6. Inschrijven is mogelijk ten laatste twaalf dagen voor de tocht plaatsvindt.

 

Wil je graag een tocht meemaken, maar is die volzet?
Stuur een mail naar sector@oost-vlaanderen.be en we voegen je toe aan de wachtlijst.
Je kan jezelf ook toevoegen aan de wachtlijst door op de tocht te klikken en onderaan de pagina je in te schrijven voor de wachtlijst.