Praktisch - bereikbaarheid Infodag Groepen

Datum: zaterdag 18 juni 2022 van 10.30 tot 17 uur

Locatie: Hotel Serwir, Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:

Hotel Serwir is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt niet ver van het station van Sint-Niklaas (30 minuten wandelen - 2,7 km). Sint-Niklaas ligt op de directe treinverbinding Gent - Antwerpen. Er zijn per uur 7 bussen die je brengen in de buurt van Hotel Serwir. Lijnen 21 en 22 rijden van het station naar Hotel Serwir (1 keer per uur). Maar je kan ook met de bus van het station naar het Waasland Shopping Center (lijnen 1, 2, 31, 91, 92, 93 en 95 - 6 bussen per uur). Het is ongeveer 700 meter wandelen van het Waasland Shopping Center naar Hotel Serwir. [Ter info: halte Kapelstraat is ook vlakbij het Waasland Shopping Center]
Omdat er zo veel mogelijk bussen zijn naar hotel Serwir is het aangewezen om de routeplanner van De Lijn (klik hier) op voorhand te raadplegen.

Bereikbaarheid met de auto:

Hotel Serwir is gemakkelijk te bereiken via de E17 (afrit 15 Sint-Niklaas - centrum). Na de afrit neemt u de N16 richting Sint-Niklaas. Bij het rondpunt neemt u vervolgens de N70 richting het zwembad. U vindt Hotel Serwir aan uw rechterkant, naast het zwembad. U kan gratis parkeren op de parking van Hotel Serwir. Gratis parkeren is ook mogelijk op de parking van Waasland Shopping Center.

Voor wie minder mobiel is: er zijn parkeerplaatsen voor mensen met een beperking voorzien bij Hotel Serwir.