Praktisch - bereikbaarheid infodag groepen

Datum: 29 februari 2020 van 10.30 tot 17 uur

Locatie: Bernardusschool Oudenaarde, Hoogstraat 10, 9700 Oudenaarde. De ingang voor de infodag is de ingang van het Bernardustechnicum (bruine poort, Hoogstraat 10).

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:

De Bernardusschool Oudenaarde is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De school ligt op wandelafstand van het station van Oudenaarde (10 minuten wandelen - 800 m). Oudenaarde ligt op de directe treinverbinding Brussel - Kortrijk en Gent - Ronse.

Bereikbaarheid met de auto:

Bernardusschool Oudenaarde is gemakkelijk te bereiken via de N60 (afrit Oudenaarde-Petegem). Na de afrit neemt u de N453 (Minderbroedersstraat) richting Oudenaarde. U vindt algauw aan uw linkerkant de gratis parking Meerspoort. Op deze parking zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen. De parking bevindt zich op wandelafstand van de school (5 minuten wandelen - 450 m).

Indien de parking Meerspoort volzet is, kan u ook parkeren op de parking van het OCMW Oudenaarde (Meerspoort 30). Ook deze parking bevindt zich op wandelafstand van de school (11 minuten wandelen – 900 m).

Er zijn nog meerdere parkings in Oudenaarde, waaronder verschillende gratis parkings. Je kan de P-route (aangeduid met P op een rode achtergrond) volgen naar de verschillende gratis parkings. Meer informatie over de parkeermogelijkheden via deze link.

Voor wie minder mobiel is: er zijn parkeerplaatsen voor mensen met een handicap ter hoogte van Hoogstraat 18 en ter hoogte van het MOU Oudenaarde (Markt). Beide parkeerplaatsen bevinden zich op een tiental meter van de school.

Omloop Het Nieuwsblad:

Op dezelfde dag organiseert men ook de Omloop Het Nieuwsblad. Indien je via N60 en N453 Oudenaarde binnenrijdt (zie bovenstaande uitleg) en je parkeert op de parking Meerspoort, heb je zeker geen last van de Omloop.