Standhouders Infodag groepen - Streekproducenten

Infodag Groepen - Toerisme Oost-Vlaanderen

Op zaterdag 29 februari 2020 organiseert Toerisme Oost-Vlaanderen opnieuw een Infodag Groepen. Ook jij kan er jouw groepsaanbod voorstellen aan de ± 850 deelnemers die we verwachten. Meer nog, EROV en Toerisme Oost-Vlaanderen organiseren dit jaar opnieuw een markt met streekproducten (eten, drinken en sierteeltproducten). Op onze Infodag sla je dus twee vliegen in één klap: je kan je groepsaanbod voorstellen én je streekproducten verkopen.

Deze keer zijn we te gast in Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen. 

Is de Infodag nieuw voor jou? Of wil je meer vernemen over het concept?
> KLIK HIER

Promotie Infodag Groepen
Infodag groepen Toerisme Oost-Vlaanderen

Kan je 1 van onze 105 standplaatsen (waarvan max. 30 voor streekproducenten) bemachtigen? Dan rekenen we ook op jou voor extra promotie! Binnenkort bezorgen we je een visual + link die je onmiddellijk opneemt in jouw digitale handtekening. Datzelfde beeld (+ link) geef je ook nog een duidelijk zichtbare plaats op jouw website. 

Toerisme Oost-Vlaanderen maakt promotie voor de Infodag bij socio-culturele verenigingen, vrijetijdsverenigingen, bedrijven, scholen, autocarondernemers,...
We zullen naast de trouwe aanwezigen ook een nieuw publiek aanspreken. Via gerichte acties willen we meer individuele bezoekers aanspreken.

Door het vernieuwde concept zijn ook vrienden, families, kennissen,... die regelmatig in kleine of grote groepjes op uitstap gaan welkom op de Infodag. Met een hele dag beurs, 105 standen, de streekproductenmarkt, diverse randactiviteiten en verschillende prospectietochten bieden we ongetwijfeld een mooi programma aan.

Beperkt aantal standhouders! 
Infodag groepen Toerisme Oost-Vlaanderen

Wegens het succes van de Infodag Groepen vindt deze editie plaats in de Bernardusschool in Oudenaarde (Hoogstraat 10, 9700 Oudenaarde). Met dank aan Bernardusscholen Oudenaarde en stad Oudenaarde!

In de grote beursruimte kunnen we tot 105 standen opbouwen. 

Alle groepsaanbieders in Oost-Vlaanderen kunnen zich inschrijven voor de Infodag. Toeristische diensten van de West-Vlaamse Leiestreek en van het Antwerpse Scheldeland kunnen zich eveneens inschrijven. Inschrijven als standhouder is mogelijk tot en met 2 december 2019.

Meer info en inschrijven

De streekproductenmarkt is een samenwerking van EROV, de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen, en Toerisme Oost-Vlaanderen.

Als je wilt deelnemen aan de beurs, maar niet aan de streekproductenmarkt: info en inschrijvingen bij de algemene standhouders.

Tot in Oudenaarde!

Toerisme Oost-Vlaanderen

Deze infodag wordt georganiseerd door Toerisme Oost-Vlaanderen met de medewerking van Bernardusscholen Oudenaarde, stad Oudenaarde, EROV en Toerisme Vlaamse Ardennen.
Dank aan de provinciale uitleendienst van de Provincie Oost-Vlaanderen voor de materiële ondersteuning.