Het programma

Het programma en de standen

 

De beurslocatie van deze editie Infodag Groepen is Hotel Serwir in Sint-Niklaas. De beurs zal plaatsvinden op zaterdag 18 juni 2022 van 10.30 uur tot 17 uur.

Als bezoeker is deze beurs een unieke kans om kennis te maken met het groepsaanbod in Oost-Vlaanderen. Of je nu uitstappen in kleine of in grote groepen organiseert, er is voor elk wat wils! Als verantwoordelijke van een socio-culturele vereniging, bedrijf, school of autocarist kan je heel wat inspiratie opdoen voor een geschikte groepsuitstap (bedrijfsbezoek, teambuilding...) Ook groepen vrienden, families, kennissen... die regelmatig in kleine of grote groepen op uitstap gaan, krijgen de kans om tal van activiteiten te ontdekken! Van de standhouders op de beurs krijg je informatie over de groepsactiviteiten die zij aanbieden. 

 

Op 18 juni worden er ook 4 ontdekkingstochten georganiseerd waarbij je de mogelijkheid krijgt om het aanbod in regio Waasland te ontdekken! Er werden 2 voormiddagprogramma's samengesteld, eentje in de buurt van Lokeren en een in de buurt van Temse. Doe je liever een prospectietocht in gaststad Sint-Niklaas of in de omgeving van Beveren? Dan kan je deelnemen aan één van de namiddagtochten. Door deel te nemen aan één van die 4 tochten krijg je meteen gratis toegang tot de beurs.

 

VVK: €3
ADK: €5 
(Inclusief kortingsbon ter waarde van €2, op de beurs zelf te besteden)

 
PRAKTISCHE INFORMATIE BEURS INFODAG GROEPEN 18 JUNI
  • 10.30 tot 17 uur: Beurs met 65-tal standen, met heel wat streekproducenten
  • 10.30 tot 17 uur: Genieten van streekproducten in de brasserie van Hotel Serwir
  • 12.30 tot 13.30 uur: Lucky Hour
LUCKY HOUR

Tussen 12.30 en 13.30 uur organiseren wij een Lucky Hour, waarbij je als bezoeker de kans krijgt om deel te nemen aan een wedstrijd. Er vallen heel wat prijzen te winnen, aangeboden door de standhouders op de beurs! 

STREEKPRODUCTEN OP DE BEURS

Tijdens de beurs zal je in de brasserie van Hotel Serwir ook kunnen genieten van streekproducten, aangeboden door de standhouders! Zo kan je ontdekken wat  Oost-Vlaanderen allemaal te bieden heeft op culinair vlak!

PARKING EN BEREIKBAARHEID MET HET OPENBAAR VERVOER

Klik hier voor alle informatie omtrent de bereikbaarheid van Hotel Serwir.

Schrijf je in voor de beurs (klik hier)

 
PRAKTISCHE INFORMATIE ONTDEKKINGSTOCHTEN INFODAG GROEPEN 18 JUNI

Schrijf je in voor de tochten (klik hier)