Groepsuitstappen in Oost-Vlaanderen

PROSPECTIETOCHTEN

voor groepsverantwoordelijken die een uitstap naar Oost-Vlaanderen plannen

Als verantwoordelijke van een socio-culturele vereniging, bedrijf, school, autocarist, etc. kun je via de prospectietochten heel wat inspiratie opdoen voor een geschikte groepsuitstap in Oost-Vlaanderen. Een prospectietocht is namelijk de uitgelezen kans om kennis te maken met het groepsaanbod in onze provincie. Of je nu uitstappen in kleine of in grote groepen organiseert, er is voor elk wat wils! Per tocht ervaar je het aanbod van dichtbij en ben je volledig op de hoogte van wat Oost-Vlaanderen jouw groep te bieden heeft. Bekijk hier vanaf 8/2 het voorjaarsaanbod.
Onze Oost-Vlaamse aanbieders ontvangen je met veel plezier voor een boeiende rondleiding, een spetterende teambuildingsactiviteit, een wonderlijk bezoek, een sensationele degustatie en nog veel meer. Bekijk hier het aanbod.

Wil jij om de twee maanden leuke ideeën voor groepen ontvangen? Schrijf je hier gratis in voor de groepsnieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen.
Om de twee jaar organiseert Toerisme Oost-Vlaanderen een infodag voor groepen. Blik hier terug op de voorbije editie.

De Infodag Groepen werd in 2022 georganiseerd met de medewerking van stad Sint-Niklaas en Hotel Serwir en dankzij materiële ondersteuning van de provinciale uitleendienst van de Provincie Oost-Vlaanderen. Met de promotionele ondersteuning van Toerisme Waasland en Lekker Oost-Vlaams (EROV).

Kijk hier naar het fotoverslag van 2022 (prospectietochten)
Kijk hier naar het fotoverslag van 2022 (beurs)
Kijk hier naar het fotoverslag van 2021.
Kijk hier naar het fotoverslag van 2020.
Kijk hier naar het fotoverslag van 2019.

Volg Infodag groepen op Facebook