De 2Pk'tjes - verhuringen

Groepsuitstappen
Kruisem (
Vlaamse Ardennen
)
  • Een afbeelding van De 2Pk'tjes - verhuringen
  • Een afbeelding van De 2Pk'tjes - verhuringen
  • Een afbeelding van De 2Pk'tjes - verhuringen
  • Een afbeelding van De 2Pk'tjes - verhuringen
Type: 
Teambuilding
Thema: 
Sportief
Startplaats: 
De 2Pk'tjes
Beertegemstraat 73
9750 Kruisem
België

Aantal personen

Min. aantal personen: 
2
Max. aantal personen: 
28
Beschrijving: 

Organiseer je een groepsactiviteit voor je familie, collega's of vrienden? Dankzij De2Pk’tjes beleven jullie een geslaagde dag. Huur een 2cv en combineer dit met één van de leuke activiteiten die worden aangeboden. De prachtige routes doorheen de Vlaamse Ardennen worden zo een nooit te vergeten belevenis, zo kan je je partner verrassen met een romantisch uitstapje, genieten van een moeder/dochter momentje of een uitstapje met je vrienden of collega’s maken. Je kunt bij De2Pk’tjes in de Vlaamse Ardennen voor een aantrekkelijk prijs een 2pk huren (of meerdere) alsook een Méhari huren voor een spectaculaire beleving.

Al de wagens zijn ingeschreven voor dagelijks gebruik (geen O-nummerplaat). Alle 2pk'tjes hebben altijd een dakje dat kan opgerold worden zodat de wagen in enkele seconden een zomers cabrio gevoel geeft. De 2Pk'jes en Méhari zijn voorzien van 4 gordels, dus maximaal 4 personen per wagen, ook in combinatie met kinderen. Er zijn geen reclame stickers op de wagens geplaatst waardoor ze perfect kunnen dienen voor fotoreportages, bruidswagen, ceremonies of dergelijke.

Op de website worden er enkele toeristische routes aangeboden. Alle routes beginnen en eindigen bij De2Pk’tjes waardoor ze onderling combineerbaar zijn. Bij alle routes is er een toeristische gids alsook een lijst toegevoegd met leuke stopplaatsen om de keel te smeren en/of de maag te verwennen. Bij elke reservatie krijg je een week ervoor nog een lijst met enkele leuke adresjes om voor of na je rondrit nog iets te drinken en/of eten.

Periode: 

Heel het jaar door. 

Adres

Adres: 
De 2Pk'tjes
Beertegemstraat 73
9750 Kruisem
België
Telefoon: 
+32 476 64 59 25