2CV-CO

Groepsuitstappen
Melden (
Vlaamse Ardennen
)
  • 2CVO op de Koppenberg
  • 2CVO op de Koppenberg
  • 2CVO op de Koppenberg
  • 2CVO op de Koppenberg
  • 2CVO op de Koppenberg
  • 2CVO op de Koppenberg
Type: 
Teambuilding
Thema: 
Sportief
Startplaats: 
Pladutse 3
9700 Melden
België

Aantal personen

Min. aantal personen: 
2
Max. aantal personen: 
100
Beschrijving: 

HOP MET DE GEIT – IN DE VLAAMSE ARDENNEN

Het 2CV & CO team beschikt over 25 2CV’s - de iconische Franse autootjes van Citroën. Daarnaast hebben ze nog enkele andere Citroën oudheden zoals een bakkersgeit (AK400), een DS uit 1966, een Mehari, een Burton en een moderne elektrische mehari. Ze verhuren deze wagentjes het hele jaar rond om de Vlaamse Ardennen mee te verkennen. Het 2PK avontuur van 2CV & CO begon voorzichtig met vijf wagentjes in 2006. Deze hebben ze helemaal zelf gerestaureerd. Wat als hobby startte, groeide al snel uit tot een voltijdse bezigheid. Ze bleken immers niet de enige 2CV fans te zijn. Zowel bedrijven als particulieren waren bijzonder enthousiast over het aanbod.

Naast verhuur van de wagens om de streek op eigen houtje te verkennen, stellen ze immers ook zelf roadbooks en themaroutes samen. Het laat de bestuurders en hun gasten toe om de streek op een originele manier te verkennen.

Voor de inkleding van een familiedag, vrijgezellenfeest, teambuilding of bedrijfsactiviteit kan je beroep doen op de expertise van het evenemententeam van 2CV & CO. Er zijn formules voor ieders behoefte. Gaan jullie voor een rondrit waar samenwerking centraal staat, bekijk dan even onze “2CV EXPERIENCE”. Koppelen jullie een 2PK rondrit graag aan onze Ipadquiz onderweg, dan is “DE SLIMSTE GEIT” zeker iets voor jullie. Mag het wat sportiever dan raden we onze “SUMMER TROPHY” of de “WINTER SPECIAL” aan afhankelijk van het seizoen.

Het aanbod is gericht op koppels, families, gezinnen met kinderen, vriendengroepen en bedrijven. Groepen van 1 tot boven de 100 deelnemers kunnen we de nostalgie van weleer laten beleven en dit in het decor van Vlaanderens mooiste – de Ronde van Vlaanderen.

ZORGELOOS GENIETEN MET EEN ROADBOOK

Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen vanuit de sympathiekste cabrio allertijden met een roadbook van 2CV & CO. Bij de ontwikkeling van deze roadbooks werd gebruik gemaakt van foto’s en andere coderingen.

ROUTES VOOR EEN HALVE DAG RIJPLEZIER:

• Route van Vlaanderen: Je verkent op een originele manier de kleine en onbekende baantjes in de Vlaamse Ardennen met onderweg heel wat leuke dorpscafeetjes.
• Oldtimer route: Voor wie op zoek is naar een sober roadbook en een eenvoudige route is dit de perfecte optie. Zonder veel zoekwerk rij je doorheen de mooiste plekjes.
• Kinderroute: Ga je op pad met de kinderen dan biedt de kinderroute de ideale oplossing. We hebben gezorgd voor een aangepast roadbook met foto's en vragen op maat van de kinderen. Zij kunnen dus helpen om op zoek te gaan naar de stopplaatsen.

ROUTES VOOR EEN VOLLEDIGE DAG RIJPLEZIER:

• Route van Vlaanderen dag: Je verkent op originele manier de kleine en onbekende baantjes in de Vlaamse Ardennen met onderweg heel wat leuke dorpscafeetjes. Heel wat heuvels en kasseistroken uit Vlaanderens mooiste zullen jullie kunnen bekoren.
• Watermolen route: Rondrit op basis van foto’s en kaart doorheen de Zwalmstreek.
• Route des Collines: Hier wordt de Vlaamse Ardennen gecombineerd met het heuvelachtig landschap over de taalgrens in Henegouwen.

COMPLETE FUN EN BELEVING BIJ TEAMBUILDINGS

Wanneer jullie het teamevent van het bedrijf of de jaarlijkse familiedag volledig willen laten inkleden, dan kunnen de teamformules een leuke optie zijn. Hieronder alvast de top 3:

2CV EXPERIENCE

Ontdek samen met de collega's de toffe baantjes en hellingen die de Vlaamse Ardennen rijk zijn. Onderweg krijgen jullie een aantal vragen, raadsels en leuke opdrachten.

DE SLIMSTE GEIT

Wat krijg je wanneer je een leuke quiz combineert met onze nostalgische voertuigen? Inderdaad, de slimste geit ter wereld. Jullie cruisen doorheen de Vlaamse Ardennen met 2CV's. Roadbook van dienst is een IPad waarmee jullie navigeren doorheen het landschap.

SUMMER TROPHY

Deze teambuilding is voor de sportievere teams, want naast het rijden met de 2PK staan ook enkele avontuurlijkere activiteiten op het programma. Zo zullen jullie een kajaktochtje op de Zwalm maken, alsook een oriëntatiewandeling met kompas en enkele Robinsonwaardige proeven onderweg. Tijdens deze teambuilding zal beroep gedaan worden op jullie samenwerkingsvermogen en strategisch denken als één team.

> Klik hier voor het overzicht van alle Oost-Vlaamse groepsuitstappen

Adres

Adres: 
Pladutse 3
9700 Melden
België
Telefoon: 
+32 55 59 51 00